Toggle navigation
Anretning_header

Køkkenkurser

Se kurser

Grundtilberedning
Garantikursus
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 2 hold
Næste startdato: 06-02-2023
Varighed: 3 dage
Det nordiske køkken i madfremstilling
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 3 hold
Næste startdato: 09-02-2023
Varighed: 2 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
Garantikursus
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 3 hold
Næste startdato: 13-02-2023
Varighed: 2 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2
Garantikursus
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 3 hold
Næste startdato: 15-02-2023
Varighed: 2 dage
Almen fødevarehygiejne for tosprogede
Garantikursus
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 1 hold
Næste startdato: 20-02-2023
Varighed: 5 dage
Anretning
Garantikursus
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 3 hold
Næste startdato: 27-02-2023
Varighed: 3 dage
Nye pålægstyper af sæsonens råvarer
Se 1 hold
Næste startdato: 02-03-2023
Varighed: 2 dage
Smagen i centrum
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 3 hold
Næste startdato: 02-03-2023
Varighed: 2 dage
Menusammensætning
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 3 hold
Næste startdato: 06-03-2023
Varighed: 2 dage
Madfremstilling uden fødevareallergi
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 1 hold
Næste startdato: 10-03-2023
Varighed: 1 dag
Almen fødevarehygiejne
Garantikursus
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 3 hold
Næste startdato: 13-03-2023
Varighed: 3 dage
Gastronomen som vært
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 1 hold
Næste startdato: 16-03-2023
Varighed: 2 dage
Udvikling af nye retter
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 2 hold
Næste startdato: 16-03-2023
Varighed: 2 dage
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Se 1 hold
Næste startdato: 27-03-2023
Varighed: 3 dage
Tilberedningsmetoder i madproduktion
Garantikursus
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 2 hold
Næste startdato: 17-04-2023
Varighed: 10 dage
35 kurser er skjult - klik her for at vise dem

Anretning

Anretning, god hygiejne og meget mere. På vores kurser lærer du at præsentere retter, så gæsten får en positiv helhedsoplevelse.

Du lærer om fødevarehygiejne, der er blandt andet spiller en rolle i den korrekte anretning. Ikke mindst, når du vil forebygge smitte med corona.

 Du har også mulighed for at lære salg og service, så du kan ekspedere kunder.

Hygiejnen i højsædet

Drømmer du om at arbejde i køkkenet på en lille café, eller du gerne vil blive en del af køkkenteamet i en større virksomhed? Så skal du selvfølgelig have styr på hygiejnen. Det kan faglærere som Astrid Fredsted hjælpe dig med.  Mød hende her og se, hvordan hun reagerer på et lidt uventet interview:


Filer