Toggle navigation
Anretning_header

Bæredygtig produktion af mad og fødevarer

27-11-2023
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
Info om fag
49843 - Bæredygtig produktion af mad og fødevarer

Målgruppe: Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder i relation til produktion af mad og fødevarer, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være gastronomer, ernæringsassistenter, bager, konditor gourmetslagter m.m.

Beskrivelse: Du opnår færdighed i at:
Planlægge og fremstille en bæredygtig produktion, som er relevant for dit daglige virke
Udnytte råvarer optimalt ved klargøring og tilberedning
Beregne passende produktions- og portionsstørrelser
Foretage bæredygtige indkøb af fødevarer
Minimere spild ved madproduktion
Genanvende overskudsproduktion

Fagnummer: 49843 Bæredygtig produktion af mad og fødevarer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 268,00 Uden for målgruppe: DKK 1.529,60