Toggle navigation
Forsideslider___Sommeranretninger

Tilberedning af kolde og lune anretninger

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusagent
Er der ingen ledige pladser? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik

Info om fag
20846 - Tilberedning af kolde og lune anretninger

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte gastronomer, der ønsker at lære mere om tilberedning af kolde og lune anretninger i køkkenet.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive de fem grundsmage i planlægning af retter.
At beskrive og vurdere madens sensoriske kvalitet.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At nytænke klassiske/typiske retter og komponere nye garniturer, så det æstetiske udtryk stemmer overens med et givent koncept.
At arbejde efter regler for fødevarehygiejne og egenkontrol.
At klargøre og fremstille de mest klassiske/typiske retter.
At tilsmage retter ud fra de fem grundsmage.

Fagnummer: 20846 Tilberedning af kolde og lune anretninger Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 642,00 Uden for målgruppe: DKK 2.366,45