Toggle navigation
Forsideslider___Sommeranretninger

Tilberedning af kolde og lune anretninger

25-11-2025
Tilberedning af kolde og lune anretninger
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
3 dage Daghold Garantikursus
Få besked, når vi opretter nye hold
Er der ingen ledige pladser, eller passer datoerne dig ikke? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik

Info om fag
20846 - Tilberedning af kolde og lune anretninger

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte gastronomer, der ønsker at lære mere om tilberedning af kolde og lune anretninger i køkkenet.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive de fem grundsmage i planlægning af retter.
At beskrive og vurdere madens sensoriske kvalitet.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At nytænke klassiske/typiske retter og komponere nye garniturer, så det æstetiske udtryk stemmer overens med et givent koncept.
At arbejde efter regler for fødevarehygiejne og egenkontrol.
At klargøre og fremstille de mest klassiske/typiske retter.
At tilsmage retter ud fra de fem grundsmage.

Fagnummer: 20846 Tilberedning af kolde og lune anretninger Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 642,00 Uden for målgruppe: DKK 2.366,45