Toggle navigation

Det nordiske køkken i madfremstilling

01-06-2022
Det nordiske køkken i madfremstilling
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
05-10-2022
Det nordiske køkken i madfremstilling
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
01-12-2022
Det nordiske køkken i madfremstilling
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
09-02-2023
Det nordiske køkken i madfremstilling
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
08-05-2023
Det nordiske køkken i madfremstilling
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
05-07-2023
Det nordiske køkken i madfremstilling
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Faglærte gastronomer og tilsvarende, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan anvende:
Viden om kulinariske madtraditioner, historik og principper til fremstilling af retter fra det nordiske køkken.
Viden om økonomisk bæredygtighed, råvarens sæson, terroir og biodiversitet til fremstilling af retter fra det nordiske køkken.
Sensoriske redskaber til at forfine den gastronomiske oplevelse.
Traditionelle nordiske råvarer på nye måder i udviklingen af retter.
Gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48832 Det nordiske køkken i madfremstilling Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40