Toggle navigation

Tilberedningsmetoder i madproduktion

09-01-2023
Tilberedningsmetoder i madproduktion
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
10 dage Daghold
17-04-2023
Tilberedningsmetoder i madproduktion
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
10 dage Daghold Garantikursus
12-06-2023
Tilberedningsmetoder i madproduktion
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
10 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Ud fra viden om grundtilberedningsmetoder, råvarer og sensorik klargøre råvarer, tilberede og tilsmage måltider og komponenter til både kolde og varme måltider.
Følge en grundopskrift og tilhørende metodebeskrivelse for en given ret, herunder udføre korrekt klargøring og afvejning af ingredienser.
Udføre grundtilberedningsmetoder inden for kogning, bagning, stegning og jævne-stivnemetoder og kan anslå ressourceforbrug ved madproduktion.
Tilsmage kolde og varme retter med udgangspunkt i viden om de 5 grundsmage og sensorik i praksis.

Fagnummer: 48780 Tilberedningsmetoder i madproduktion Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 1.280,00 Uden for målgruppe: DKK 6.397,00