Toggle navigation
Forsideslider___Sommeranretninger

Røgning og saltning i tilberedning af mad 1

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Få besked, når vi opretter nye hold
Er der ingen ledige pladser, eller passer datoerne dig ikke? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik

Info om fag
48674 - Røgning og saltning i tilberedning af mad 1

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod køkkenprofessionelle, der er beskæftiget med madfremstilling i kantiner, cafeer, restaurationskøkkener og lignende. Kurset er 1. trin ud af 2 og giver de kompetencer, der er forudsætning for deltagelse i 48675 Røgning og saltning i tilberedning af mad 2.

Beskrivelse: Deltageren kan: 
udvælge og anvende egnede typer af fisk og skaldyr, kødtyper og fjerkræ til at røge og salte.
vurdere brugen af kold- og varmrøgning til udvalgte råvarer.
anvende viden om grøntsagers struktur og egnethed i forhold til røgning og saltning.
efterleve specifikke hygiejneregler og rengøringskrav i arbejdet med røgning og saltning.

Fagnummer: 48674 Røgning og saltning i tilberedning af mad 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 428,00 Uden for målgruppe: DKK 1.664,30