Toggle navigation

Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1

07-11-2022
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
4 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment fremstille:
- Forskellige typer dej til produktion af brød og kager samt anvende forskellige bake off produkter.
- Kolde og varme desserter samt anrette og pynte de fremstillede produkter.
Du kan arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48814 Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1 Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 512,00 Uden for målgruppe: DKK 2.696,80