Toggle navigation
Anretning_header

Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1

02-05-2024
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
03-06-2024
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold Garantikursus
28-10-2024
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
04-11-2024
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold Garantikursus

Info om fag
48817 - Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Klargøre og fremstille de mest forekommende og klassiske/typiske retter til restaurant, kantine og catering.
Tilsmage retter ud fra viden om de fem grundsmage og vurdere madens sensoriske kvalitet.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Kompetencerne opnås inden for én af nedenstående kategorier:
______ Varme og lune retter, herunder anretninger
______ Smørrebrød, kanapéer og sliders
______ Salater, sandwich, saucer og dressinger.

Fagnummer: 48817 Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60