Toggle navigation
Paa_vej_til_job_header

Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Få besked, når vi opretter nye hold
Er der ingen ledige pladser, eller passer datoerne dig ikke? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik

Info om fag
48817 - Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Klargøre og fremstille de mest forekommende og klassiske/typiske retter til restaurant, kantine og catering.
Tilsmage retter ud fra viden om de fem grundsmage og vurdere madens sensoriske kvalitet.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Kompetencerne opnås inden for én af nedenstående kategorier:
______ Varme og lune retter, herunder anretninger
______ Smørrebrød, kanapéer og sliders
______ Salater, sandwich, saucer og dressinger.

Fagnummer: 48817 Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60