Toggle navigation
Anretning_header

Syltning og fermentering af sæsonens råvarer

27-03-2023
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
3 dage Daghold

Kursusinformation

På vores tre dages kursus lærer du:

Du lærer at planlægge og fremstille forskellige typer af syltninger og fermenteringer af sæsonens råvarer, der kan anvendes som gastronomisk supplement og raffinement i nye og klassiske retter.
Info om fag
48682 - Syltning og fermentering af sæsonens råvarer

Målgruppe: Kurset retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationer, caféer, kantiner og lignende.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende viden om fermentering og syltning til:
At udvikle og fremstille chutneys, kraut, pickles, olier og drikke af sæsonens råvarer.
At udnytte overskud fra madtilberedningen til at producere forråd og mindske madspild.
At udvikle og forfine gastronomisk velsmag i nye og klassiske retter ved tilsætning af syltede og fermenterede produkter.
At efterleve specifikke hygiejneregler gældende for området.

Fagnummer: 48682 Syltning og fermentering af sæsonens råvarer Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 2.080,10