Toggle navigation
Anretning_header

Nye pålægstyper af sæsonens råvarer

02-03-2023
Nye pålægstyper af sæsonens råvarer
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold

Kursusinformation

Nyt og lækkert pålæg

På kurset får du kompetencer til at anvende sæsonens råvarer og overskydende madproduktion til fremstilling og udvikling af pålægsprodukter til spisestedets kolde retter, smørrebrød, kanapéer/tapas og lignende.
Info om fag
48681 - Nye pålægstyper af sæsonens råvarer

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling i kantiner, cafeer, restaurationskøkkener og lignende.

Beskrivelse: Deltageren kan: 
udvikle og fremstille nye pålægstyper af sæsonens råvarer og overskydende madproduktion.
arbejde kreativt med udvikling af pålæg af vegetabilske råvarer til færdig- eller semiproduceret pålægsprodukter.
reducere mængden af madspild ved optimal udnyttelse af de anvendte råvarer i pålægsproduktionen.
efterleve gældende hygiejneregler i arbejdet med fremstilling af pålæg.

Fagnummer: 48681 Nye pålægstyper af sæsonens råvarer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40