Toggle navigation

Grundtilberedning

29-08-2022
Grundtilberedning
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
3 dage Daghold Garantikursus
24-10-2022
Grundtilberedning
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
3 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
- Anvende de mest forekommende grundtilberedninger og -metoder inden for fx stegning, kogning, bagning og jævning til restaurant, kantine og catering.
- Anvende de fem sensoriske grundsmage i tilberedningen.
- Udvælge de råvarer, der passer til de enkelte emners tilberedningmetoder og fremstilling.
- Anvende køkkenfaglige termer.
- Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48837 Grundtilberedning Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 2.080,10