Toggle navigation

På vej til job i køkken, café og kantine

Se kurser
Gastronomen som vært
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 4 hold
Næste startdato: 30-05-2022
Varighed: 2 dage
Det nordiske køkken i madfremstilling
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 6 hold
Næste startdato: 01-06-2022
Varighed: 2 dage
Råvarer i køkkenet - trin 1
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 3 hold
Næste startdato: 01-06-2022
Varighed: 2 dage
Mad til take away
Se 4 hold
Næste startdato: 03-06-2022
Varighed: 1 dag
Almen fødevarehygiejne
Garantikursus
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 11 hold
Næste startdato: 08-06-2022
Varighed: 3 dage
Anretning
Garantikursus
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 7 hold
Næste startdato: 22-06-2022
Varighed: 3 dage
Grundtilberedning
Garantikursus
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 4 hold
Næste startdato: 29-08-2022
Varighed: 3 dage
Ernæringsrigtige retter - trin 1
Se 2 hold
Næste startdato: 01-09-2022
Varighed: 2 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
Garantikursus
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 5 hold
Næste startdato: 01-09-2022
Varighed: 2 dage
Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1
Se 2 hold
Næste startdato: 12-09-2022
Varighed: 4 dage
Udvikling af nye retter
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 4 hold
Næste startdato: 12-09-2022
Varighed: 2 dage
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 5 hold
Næste startdato: 14-09-2022
Varighed: 2 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2
Garantikursus
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 5 hold
Næste startdato: 19-09-2022
Varighed: 2 dage
Anretningsformer under en epidemi
Garantikursus
Se 2 hold
Næste startdato: 23-09-2022
Varighed: 1 dag
1 kurser er skjult - klik her for at vise dem

På vej til job i køkken

Drømmer du om et job på caféer og hoteller, i sommerlande, feriecentre eller andre steder i servicebranchen?
Til højtiderne er der ekstra behov for den slags arbejdskraft.

Især bliver der rift om dem, der kender til køkkenfaget. Og det gør du - når du har været på AMU Nordjyllands seks ugers forløb, der er skræddersyet til branchens behov.
Du kommer til at lære om alt fra bæredygtig fremstilling af mad og ernæringsrigtige retter til almen fødevarehygiejne med kurserne:

Seks skræddersyede uger fra 25. april 2022 til 3. juni 2022

Uge 17
25/4-27/4: Grundtilberedning, AMU-mål 48837    
28/4-29/4: Varm/kold trin 1(smørrebrød mm), AMU-mål 48817    
28/4-29/4: Ernæringsrigtige retter trin 1, AMU-mål 48819

Uge 18
2/5-3/5: Varm/kold trin 2 (smørrebrød mm), AMU-mål 48818
4/5-5/5: Bæredygtig madfremstilling, AMU-mål 48816    
6/5-6/5: Anretningsformer under en epidemi, AMU-mål 49783 (G)

Uge 19
9/5-12/5 Grundlæggende brød mm trin 1, AMU-mål 48814    
9/5-10/5: Udvikling af nye retter, AMU-mål 48838    
11/5-12/5: Det gode grundforråd, AMU-mål 47519

Uge 20
16/5-18/5: Almen fødevarehygiejne (G), AMU-mål 45818    
19/5-20/5: Smagen i centrum, AMU-mål 45874

Uge 21       
23/5-25/5: Anretning, AMU-mål 48813    

Uge 22
30/5-31/5: Gastronom som vært, AMU-mål 47567    
1/6-2/6: Råvarer i køkkenet trin 1, AMU-mål 48826
1/6-2/6: Det nordiske køkken, AMU-mål 48832    
3/6-3/6: Mad til take away, AMU-mål 49782.


Via dit jobcenter eller din fagforening har du som ledig eller kontanthjælpsmodtager mulighed for at få forløbet betalt.
Det står nemlig både på den regionale og den nationale positivliste over kurser, der uddanner til jobs, der er særligt behov for at få besat.
(De overlappende datoer i forløbet skyldes, at forløbet varierer en smule afhængigt af hvilken positivliste, de relaterer til.)
Uge 35
29/9-31/9: AMU-mål: 48837 Grundtilberedning (G)
1/9-2/9: AMU-mål:  48817, Varm og kold trin 1, salater,sandwich mm
1/9-2/9: AMU-mål: 48819, Ernæringsrigtige retter trin 1

Uge 36
5/9-7/9: AMU-mål: 45818, Almen fødevarehygiejne (G)    
8/9-10/9: AMU-mål: 45874, Smagen i centrum        

Uge 37
12/9-15/9, AMU-mål: 48814, Grundlæggende brød trin 1
12/9-13/9, AMU-mål: 48838, Udvikling af nye retter
14/9-15/9, AMU-mål: 47519, Det gode grundforråd
16/9-16/9, AMU-mål: 48846, Produktion af smoothies, greenies mm

Uge 38
19/9-20/9, AMU-mål: 48818, Varm og kold trin 2, salater,sandwich mm
21/9-22/9, AMU-mål: 48816, Bæredygtig madfremstilling (G)
23/9-23/9, AMU-mål: 49783, Anretningsformer under en epidemi (G)

Uge 39
26/9-28/9, AMU-mål:  48813, Anretning (G)
29/9-30/9, AMU-mål: 48681, Nye pålægstyper af sæsonens råvarer
29/9-30/9, AMU-mål: 48844, Planlægning af menu

Uge 40
3/10-4/10, AMU-mål: 47567, Gastronom som vært
5/10-6/10, AMU-mål: 48826, Råvarer trin 1
5/10-6/10, AMU-mål: 48832, Det nordiske køkken
7/10-7/10, AMU-mål: 49782, Mad til take away

Uge 41
10/10-14/10, , AMU-mål: 45902, F/I fødevarehygiejne (G)
Uge 43
24/10-26/10, AMU-mål: 48837, Grundtilberedning
27/10-28/10, AMU-mål: 48819,Ernæringsrigtige retter trin 1
27/10-28/10, AMU-mål: 48817, Varm og kold trin 1, varme og lune retter

Uge 44
31/10-2/11, AMU-mål: 45818, Almen fødevarehygiejne (G)
3/11-4/11, AMU-mål: 45874, Smagen i centrum

Uge 45
7/11-10/11, AMU-mål: 48814, Grundlæggende brød trin 1
7/11-8/11, AMU-mål: 48838, Udvikling af nye retter
9/11-10/11, AMU-mål: 47519, Det gode grund forråd
11/11-11/11, AMU-mål: 48846, Produktion af smoothies, greenies mm

Uge 46
14/11-16/11, AMU-mål: 48813, Anretning
17/11-18/11, AMU-mål: 48681, Nye pålægstyper af sæsonens råvarer
17/11-18/11, AMU-mål: 48844, Planlægning af menu

Uge 47
21/11-22/11, AMU-mål: 48818, Varm og kold trin 2, varme og lune retter
23/11-24/11, AMU-mål: 48816, Bæredygtig madfremstilling (G)
25/11-25/11, AMU-mål: 49783, Anretningsformer under en epidemi (G)

Uge 48
28/11-28/11, AMU-mål: 49782, Mad til take away
29/11-30/11, AMU-mål: 48826, Gastronom som vært
1/12-2/12, AMU-mål: 48826, Råvarer trin 1
1/12-2/12, AMU-mål: 48832, Det nordiske køkken


Uge 49
5/12-7/12, AMU-mål: 45818, Almen fødevarehygiejne (G)
5/12-5/12, AMU-mål: 47313, 1-dags fødevarehygiejne (G)
8/12-8/12, AMU-mål: 49782, Mad til take away

Uge 50
12/12-13/12, AMU-mål: 45874, Smagen i centrum
14/12-16/12, AMU-mål: 48813, Anretning