Toggle navigation
Forsideslider___Sommeranretninger

Røgning og saltning i tilberedning af mad 2

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Få besked, når vi opretter nye hold
Er der ingen ledige pladser, eller passer datoerne dig ikke? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik

Info om fag
48675 - Røgning og saltning i tilberedning af mad 2

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod køkkenprofessionelle, der er beskæftiget med madfremstilling i kantiner, cafeer, restaurationskøkkener og lignende.Uddannelsen bygger videre på kompetencerne fra kursets trin 1.

Beskrivelse: Deltageren kan: 
anvende forskellige metoder af saltning, eksempelvis gourmet-saltning, tørsaltning og saltlager.
udvikle rubs og marinader som sensorisk egner sig til råvaren.
vurdere og udvælge træsorter eller andet brændsel, som smagsgiver i røgningen.
efterleve specifikke rengørings- og hygiejneregler inden for røgning.

Fagnummer: 48675 Røgning og saltning i tilberedning af mad 2 Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 214,00 Uden for målgruppe: DKK 962,15