Toggle navigation

Udvikling af nye retter

12-09-2022
Udvikling af nye retter
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
07-11-2022
Udvikling af nye retter
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
16-03-2023
Udvikling af nye retter
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
01-06-2023
Udvikling af nye retter
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
- Anvende viden om råvarer og kulinariske traditioner til at udvikle og afprøve nye retter.
- Anvende konkrete udviklingsværktøjer og teknikker i det kreative arbejde med udvikling af nye retter.
- Omsætte trends til nye produkter/retter og anvende sensoriske redskaber til at forfine den gastronomiske oplevelse.

Fagnummer: 48838 Udvikling af nye retter Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40