Toggle navigation
Paa_vej_til_job_header

Udvikling af nye retter

28-05-2024
Udvikling af nye retter
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold Garantikursus
11-11-2024
Udvikling af nye retter
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold Garantikursus

Info om fag
48838 - Udvikling af nye retter

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
- Anvende viden om råvarer og kulinariske traditioner til at udvikle og afprøve nye retter.
- Anvende konkrete udviklingsværktøjer og teknikker i det kreative arbejde med udvikling af nye retter.
- Omsætte trends til nye produkter/retter og anvende sensoriske redskaber til at forfine den gastronomiske oplevelse.

Fagnummer: 48838 Udvikling af nye retter Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60