Toggle navigation

Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Anvende viden om egen smagssans og de fem grundsmage i planlægning af retter til restaurant, kantine og catering.
Nytænke klassiske/typiske retter og komponere nye garniturer, sе det æstetiske udtryk stemmer overens med et givent koncept.
Vurdere rettens/menuens kvalitet ud fra bæredygtige principper.
Anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine hele måltidsoplevelsen.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Kompetencerne opnеs inden for én af nedenstående kategorier:
_____ Varme og lune retter, herunder anretninger
_____ Smørrebrød, kanapéer og sliders
_____ Salater, sandwich, saucer og dressinger.

Fagnummer: 48818 Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursusagent
Er der ingen ledige pladser? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Susan Nissen
Uddannelsessekretær
Områder:
Køkken
Fødevarehygiejne
Rengøring
Social og sundhed (Forflytning, Ergonomi, handicaphjælper).

Transport:
Taxi
Befordring af bevægelseshæmmede (BAB modul 1, 2, 3 og 4)
Vintertjeneste
Dyretransport/Alle dyrearter/Heste.
Skriv en besked
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Vi samarbejder med
Adgangskrav og optagelse

Det følger af § 5 a, stk. 4 i lov om erhvervsuddannelser, at en ansøger uden ...

Læs mere
Alina Tuta i job hos Tulip i Aalborg

Alina er 36 år og født i Rumænien. I denne måned kan hun fejre 1 års jubilæum...

Læs mere
6 ugers jobrettet uddannelse

Du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, når du har gået ledig i 5 uger. Du...

Læs mere
News list