Toggle navigation
Forsideslider___Sommeranretninger

Fødevareallergi: Vejledning og erstatningsråvarer

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Få besked, når vi opretter nye hold
Er der ingen ledige pladser, eller passer datoerne dig ikke? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik

Info om fag
20842 - Fødevareallergi: Vejledning og erstatningsråvarer

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte gastronomer der ønsker eller arbejder med information og vejledning om fødevareallergier i madfremstilling.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At forklare hvilke fødevarer der kan erstatte allergifremkaldende fødevarer, så retten beholder sin kulinariske værdi.
At forklare om allergener i maden efter gældende lovgivning samt vejlede om dette.
At redegøre for symptomer på allergiske reaktioner.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At genkende symptomer på allergiske reaktioner og handle hensigtsmæssigt.
At planlægge og udvikle retter under hensyntagen til fødevarer, der kan forårsage allergiske reaktioner.
At udvikle lister om anvendte ingredienser og allergener i enkelte retter og produkter til gæster og egenkontrol.

Fagnummer: 20842 Fødevareallergi: Vejledning og erstatningsråvarer Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 642,00 Uden for målgruppe: DKK 2.366,45