Toggle navigation
Anretning_header

Mad til vegetarer og veganere 2

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Info om fag
20875 - Mad til vegetarer og veganere 2

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte ernæringsassistenter eller andre der arbejder eller ønsker at arbejde med vegansk og vegetarisk kost med fokus på den sensoriske og ernæringsmæssige kvalitet. Det anbefales, at man forinden har taget kurset: "20866 Mad til vegetarer og veganere, 1".

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive vegetariske og veganske kostformer.
At beskrive den sensoriske virkning ved brug af forskellige ikke-animalske produkter.
At forklare de ernæringsmæssige anbefalinger, der kræver særlig opmærksomhed for vegetarer og veganere.
At forklare behov for mikronæringsstoffer, med fokus på tilstrækkeligt indtag af vitaminer og mineraler, der kræver særlig opmærksomhed for vegetarer og veganere.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At udvælge egnede råvarer til forskellige vegetariske og veganske kostformer.
At sammensætte og producere ernæringsrigtige måltider med fokus på variation og sensorik.
At vurdere måltidets ernæringsmæssige kvalitet i forhold til målgruppens ernæringsmæssige behov.
At vurdere måltidets ernæringsmæssige kvalitet i forhold til forskellige vegetariske og veganske kostformer.

Fagnummer: 20875 Mad til vegetarer og veganere 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60