Toggle navigation
Anretning_header

Fremstilling og udvikling af danske egnsretter

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Info om fag
20860 - Fremstilling og udvikling af danske egnsretter

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive hovedtræk i udviklingen af dansk madkultur.
At redegøre for råvarers og kulinariske traditioners betydning i forhold til at udvikle og afprøve nye egnsretter.
At redegøre for gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At planlægge, fremstille og forfine danske egnsretter.

Fagnummer: 20860 Fremstilling og udvikling af danske egnsretter Varighed 2 dage