Toggle navigation

Ernæringsrigtige retter - trin 1

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Omsætte sundhedsmyndighedernes anbefalinger i fremstillingen af ernæringsrigtige retter.
Anvende viden om næringsstoffernes funktion i kroppen i planlægning af sundere mad.
Fremstille retter og specialkost, sе råvarernes næringsindhold i videst muligt omfang bevares.
Anvende viden om sæsonens rеvarer og næringsstoffernes forandring ved tilberedning og opbevaring af maden.
Vurdere næringsdeklarationer for enkeltretter og menuer.

Fagnummer: 48819 Ernæringsrigtige retter - trin 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursusagent
Er der ingen ledige pladser? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Vi samarbejder med
Adgangskrav og optagelse

Det følger af § 5 a, stk. 4 i lov om erhvervsuddannelser, at en ansøger uden ...

Læs mere
Alina Tuta i job hos Tulip i Aalborg

Alina er 36 år og født i Rumænien. I denne måned kan hun fejre 1 års jubilæum...

Læs mere
6 ugers jobrettet uddannelse

Du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, når du har gået ledig i 5 uger. Du...

Læs mere
News list