Toggle navigation
Forsideslider___Sommeranretninger

Gourmetbrød til maden bagt i restauranten

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Få besked, når vi opretter nye hold
Er der ingen ledige pladser, eller passer datoerne dig ikke? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik

Info om fag
20858 - Gourmetbrød til maden bagt i restauranten

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for udvælgelse, opbevaring og anvendelse af forskellige meltyper, krydringer eller særlige ingredienser i specifikke deje, der er egnede til restaurantens kuvert- og madbrød.
At redegøre for de mest hensigtsmæssige bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej.
At redegøre for Fødevarestyrelsens krav om mærkning af allergener.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At planlægge og udvikle egne kuvert- og madbrød under hensyn til køkkenets kapacitet og udstyr.
At fremstille æstetiske kuvert- og madbrød.
At sammensætte et brødsortimentet, der understøtter restaurantens værdier og brand.

Fagnummer: 20858 Gourmetbrød til maden bagt i restauranten Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 428,00 Uden for målgruppe: DKK 1.664,30