Toggle navigation
Anretning_header

Gourmetbrød til maden bagt i restauranten

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Info om fag
20858 - Gourmetbrød til maden bagt i restauranten

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for udvælgelse, opbevaring og anvendelse af forskellige meltyper, krydringer eller særlige ingredienser i specifikke deje, der er egnede til restaurantens kuvert- og madbrød.
At redegøre for de mest hensigtsmæssige bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej.
At redegøre for Fødevarestyrelsens krav om mærkning af allergener.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At planlægge og udvikle egne kuvert- og madbrød under hensyn til køkkenets kapacitet og udstyr.
At fremstille æstetiske kuvert- og madbrød.
At sammensætte et brødsortimentet, der understøtter restaurantens værdier og brand.

Fagnummer: 20858 Gourmetbrød til maden bagt i restauranten Varighed 2 dage