Toggle navigation

Menusammensætning

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Sammensætte menuer under hensyn til sæson og sortiment, tilberedning og pris samt næringsmæssigt indhold.
Tilpasse menuer ud fra gæsters ønsker og behov.
Udvikle menuer med udgangspunkt i at give gæsterne en gastronomisk helhedsoplevelse.
Medvirke ved udarbejdelse af digitalt menukort.

Kurset gennemføres som:
_______ Menusammensætning på dansk
_______ Menusammensætning på engelsk

Fagnummer: 48842 Menusammensætning Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursusagent
Er der ingen ledige pladser? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Susan Nissen
Uddannelsessekretær
Områder:
Køkken
Fødevarehygiejne
Rengøring
Social og sundhed (Forflytning, Ergonomi, handicaphjælper).

Transport:
Taxi
Befordring af bevægelseshæmmede (BAB modul 1, 2, 3 og 4)
Vintertjeneste
Dyretransport/Alle dyrearter/Heste.
Skriv en besked
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Vi samarbejder med
Adgangskrav og optagelse

Det følger af § 5 a, stk. 4 i lov om erhvervsuddannelser, at en ansøger uden ...

Læs mere
Alina Tuta i job hos Tulip i Aalborg

Alina er 36 år og født i Rumænien. I denne måned kan hun fejre 1 års jubilæum...

Læs mere
6 ugers jobrettet uddannelse

Du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, når du har gået ledig i 5 uger. Du...

Læs mere
News list