Toggle navigation
Forsideslider___Sommeranretninger

Planlægning af menu

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusagent
Er der ingen ledige pladser? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik

Info om fag
48844 - Planlægning af menu

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Anvende viden om grundtilberedning, smagssammensætning og garniture i planlægning af menu i restaurant, kantine og catering.
Anvende viden om sensorik samt dansk og international madkultur i planlægningen af forskellige menuer.

Fagnummer: 48844 Planlægning af menu Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60