Toggle navigation

Serviceassistent: Kim Christensen

For Kim Christensen har vejen til drømmejobbet ikke været helt direkte. Oprindeligt havde han en plan om at skulle være murer, men tilfældighedernes spil gjorde, at han i dag er uddannet serviceassistent.

I 2010 startede Kim Christensen som EGU-elev hos AMU Nordjylland på forløbet Måltider og mennesker. Her lærte han om arbejdet i et professionelt køkken, og han fik hurtigt smag for arbejdsområdet. I løbet af EGU-forløbet var han i praktik hos Hjørring Sygehus. Det var en stor succes, og han var rigtig glad for at være der. Da Kim havde afsluttet sit EGU-forløb, spurgte de fra sygehuset, om han var interesseret i at tage en uddannelse som serviceassistent – så ville de nemlig tilbyde ham en læreplads. Det var en helt unik mulighed for Kim, og han takkede derfor ja til tilbuddet.

På Hjørring sygehus satte de stor pris på Kim som person og hans kompetencer. Han passede godt ind på arbejdspladsen, og derfor har de også gjort mange ting for at beholde ham. Allerede kort efter hans afsluttende eksamen på serviceassistentuddannelsen ringede de til Kim og tilbød ham et vikariat, hvis han var interesseret. Han takkede straks ja til jobbet.

Det har været en stor sejr for Kim at gennemføre begge uddannelser. Samtidig er det et stort plus, at han har fundet en arbejdsplads, hvor de sætter pris på ham, og hvor han trives med at være.

Gitte Damhus, områdeleder ved Sygehus Vendsyssel, fortæller desuden, at Kim har gennemført sin praktik på bedste vis. Alle husassistenterne på sygehuset har været glade for at have Kim som kollega, og de er glade for, at han fortsætter i sit vikariat.

Kim har endvidere netop modtaget et flot legat for sin arbejdsindsats under studiet.

img_3066__eb_crop_400x314