Toggle navigation

HandyLab 2019

- sommer-camp i uge 27 hos AMU Nordjylland

Kom med, når AMU Nordjylland hiver den store værktøjskasse frem og viser dig, hvordan du bliver klar til at stå på egne ben. Vi skal bore, hamre, save, lime, skrue og lave en masse spændende projekter, som gi’r dig de rette skills til at klare dig selv.

Vores dygtige undervisere står klar til at give dig nogle sjove og udfordrende dage.

Sommerskole_2019(3)

Du kan prøve kræfter med:

Kend dit værktøj

Vi dykker ned i værktøjskassen og lærer at bruge forskellige former for værktøj, når vi bl.a. hænger hylder og lamper op. 

Byg din egen strandstol

Her får du for alvor lov til at svinge værktøjet og bruge dine nye færdigheder, når du skal bygge din helt egen strandstol. 

Motorlære

Det er ret fedt at kunne fikse ting selv! Og vi garanterer, at du her får olie på fingrene, sved på panden og et bredt smil på læben, når du bl.a. skal lære at skifte dæk på en trailer, lappe en cykel og tjekke forskellige havemaskiner.

VVS-dag

Allerede nu er du ved at have gode handy-skills, og det er tid til at zoome ind på de forskellige VVS-opgaver, du kan komme til at stå overfor. Du lærer derfor bl.a. at installere en vask, tilslutte blandingsbatteri og skifte sikringer.

Konkurrencedag

City of Educatia er et augmented reality spil - ligesom Pokémon GO. Det foregår i byen ”Educatia”, og her skal I holdvis samle point og dyste mod hinanden. Opgaverne relaterer til erhvervsuddannelserne, og I kommer derfor til at løse opgaver inden for fx tømrerfaget, gartnerfaget, ejendomsserviceteknikerfaget osv. 

Afslutning med grill-hygge

På sommer-campens sidste dag færdiggør vi de forskellige projekter, vi har haft i gang i løbet af ugen, og vi slutter forløbet af med en omgang grill-hygge.

Så er du mellem 15-25 år? Og vil du gerne lære noget nyt i værkstedet og have det sjovt sammen med andre unge? Så er AMU Nordjyllands HandyLab lige noget for dig.

Tid og sted

Forløbet varer fra den 1. - 5. juli og foregår hos AMU Nordjylland på Sofievej 61 9000 Aalborg.

Mødetidspunktet er fra 09.00-14.00 alle fem dage.

Der er mulighed for at købe frokost i skolens kantine, men du er også velkommen til at have din egen madpakke med.

Tilmeldingsfrist

Den 10. juni er sidste frist for at tilmelde dig AMU Nordjyllands sommer-camp HandyLab. 
 
Du finder tilmeldingsskemaet i boksen til venstre.