Toggle navigation
Paa_vej_til_job_header

Anretningsformer under en epidemi

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusagent
Er der ingen ledige pladser? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik

Info om fag
49783 - Anretningsformer under en epidemi

Målgruppe: Målgruppen er faglærte og medarbejdere med arbejdserfaring inden for madproduktion, servering og anretning.

Beskrivelse: Du kan anrette en buffet, som tager hensyn til bæredygtighed, økonomi og begrænser smittespredning. I den forbindelse kan du:
- Anvende viden om smittespredning i anretningen af en buffet.
- Forklare om bæredygtighed og økonomi i forbindelse med anretning af buffet med fokus på smittespredning
- Forklare om reduktion af madspild ved udportionering af retter til buffet

Fagnummer: 49783 Anretningsformer under en epidemi Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 214,00 Uden for målgruppe: DKK 928,80