Toggle navigation

Mød anlægsstruktøreleverne

Jonas og Mikkel

Mikkel på 16 år og Jonas på 19 år er netop nu godt i gang med grundforløbet til erhvervsuddannelsen anlægsstruktør. De brænder for faget, og begge har netop fundet gode praktikpladser som en del af deres uddannelse. Mikkel er kommet ind hos entreprenør Fleming Larsen-Ledet, mens Jonas er kommet i lære hos Sejlstrup Entreprenørforretning A/S. 

IMG_1850_Jonas_v_nivellering

Derfor valgte Jonas uddannelsen

Det var en lærer på min gamle produktionsskole, der fortalte mig, at Sejlstrup Entreprenørforretning A/S havde et jobtilbud. Jeg undersøgte området, og fandt ud af, at det godt kunne være noget for mig. 

Jeg kom i gang med grundforløbet og har nu fået en spændende praktikplads hos Sejlstrup Entreprenørforretning A/S. 

Jeg vil rigtig gerne ud og bruge mine hænder – fx lægge rør og kloak, så uddannelsen passer godt til mig. Ligesom Mikkel drømmer jeg også om at blive autoriseret kloakmester og måske også maskinfører, fortæller Jonas Sørensen anlægstruktørelev hos AMU Nordjylland.
Mikkel_Nielsen___v_fliser(1)

Sådan hørte Mikkel om uddannelsen

Jeg hørte om uddannelsen igennem min tidligere arbejdsgiver og undersøgte så selv, hvad den handlede om. Det lød lige som noget for mig, og nu er jeg godt i gang med grundforløbet! 

Som en del af uddannelsen skal jeg i lære hos entreprenør Fleming Larsen-Ledet, og det glæder jeg mig til. Når jeg er udlært anlægsstruktør, vil jeg gerne være autoristeret kloakmester, så jeg selv kan stå for godkendelsen af kloaksystemerne, fortæller Mikkel Nielsen, anlægstruktørelev hos AMU Nordjylland.

Gode jobmuligheder!

Byggebranchen boomer, og der er stor efterspørgsel på dygtige håndværkere. Jobmulighederne er derfor rigtig gode for dig, der vælger at uddanne dig inden for bygge- og anlægsområdet.

>> Læs mere om anlægsstruktøruddannelsen

Vælg en erhvervsuddannelse – din drøm dit valg!