Toggle navigation

Virksomheder mangler lærlinge

Bygge- og anlægsvirksomheder søger dygtige struktørlærlinge - er det dig, de mangler?
DSC_6739_Martin_Bloksgaard_nyhedsmail
AMU Nordjylland har lavet en liste over de 40 virksomheder, der lige nu mangler en struktørlærling. Der er lærepladser i 23 forskellige nordjyske byer. Og endda en enkelt i Nuuk. 

Listen er opdateret i februar 2024.
Virksomheder_soger_struktorlaerlinge.pdf

Meld dig til

Du kan melde dig til uden at have en læreplads. Det foregår på optagelse.dk. Uddannelsen starter den 14. august 2023.

Du kan også ringe til en af kontaktpersonerne på listen. Hvis I bliver enige om, at du skal starte i lære, så ordner AMU Nordjylland resten og melder dig til.

Hør mere

Du er velkommen til at kontakte AMU Nordjylland, hvis du har spørgsmål. Kom til en rundvisning på Sofievej i Aalborg og se skolen - eller aftal et møde med Erik, som kender alt til virksomhederne og hvordan man bedst søger en læreplads. Du må gerne tage dine forældre eller kæreste med.
Virksomheder_s__ger_strukt__relever_header(1)

Vær med til at skabe noget stort - uddan dig til struktør

Uddannelsen (grundforløb 2) starter to gange om året: Januar og august 

Struktøren er entreprenørbranchens håndværker, som bygger boliger, fabrikker, vejanlæg, broer, idrætsanlæg og meget mere. Arbejdet foregår som regel ude og der er gode indtjenings- og karrieremuligheder.

Uddannelsen henvender sig til dig, der kan lide at arbejde udendørs. Du skal kunne samarbejde men i lige så høj grad arbejde selvstændigt.


Lidt om uddannelsen

Hos AMU Nordjylland kan du vælge mellem 2 specialer: Anlægsstruktør og bygningsstruktør

Uddannelsen varer 4-4½ år inklusive grundforløb. Du er skiftevis i lære i en virksomhed og på skole på Sofievej i Aalborg. Uddannelsen afsluttes med en projektopgave, som er en del af den afsluttende svendeprøve.

Bliv voksenlærling

Er du mindst 25 år, og har du arbejdet i entreprenørbranchen i mindst 2 år, har du måske mulighed for at blive struktør på kortere tid. Kontakt skolen og få lavet din egen uddannelsesplan.