Toggle navigation
Lastbil___godstransport_header

Lastbil - godstransport

Se kurser

Godstransport

Tag et kursus inden for godstransport og få styr på reglerne for håndtering af gods, køre- og hviletider, arbejdstid med mere. Du kan også få indsigt i eksempelvis energi- og miljørigtig transport, driftsøkonomi og kundeservice.

Overvejer du måske kørekort til kørsel med vogntog? Se her, hvordan kursist Erik Gravgaard Nielsen klarer de udfordringer det indebærer, når han først skal undgå kegler på en vandglat bane og dernæst skal bremse hårdt op på AMU Nordjyllands køretekniske anlæg i Løgstør:


Erik Gravgaard Nielsen
Kørsel med lastbil og vogntog, juni 2021: Det er to fine kurser. Man får jo en hel uddannelse på 10 uger, og det synes jeg er en rigtig god idé. Så kan man starte på et helt nyt erhverv." Erik Gravgaard Nielsen er ved at tage kørekort til kørsel med vogntog på Løgstør Køreteknisk Anlæg. "- Vi får et uddannelsesbevis og lærer både om sundhed, førstehjælp og det at køre lastbil. Det kan jeg godt anbefale andre at gøre." Kursist Erik Gravgaard Nielsen om udfordringerne på Løgstør Køreteknisk Anlæg: "Hvis du kommer ud for, at det regner rigtig meget eller er sneglat, så er det godt at lære bilens grænser at kende. Når nu hjulene begynder at slippe, hvor meget kan den så klare?"