Køkken, cafe og kantine - indfri drømmen
Kurser i bæredygtighed og grøn omstilling
Hos AMU Nordjylland er vi godt i gang med at tilbyde kurser med omtanke for miljøet.
Vi tilbyder en række kurser og skræddersyede virksomhedsforløb, der kan hjælpe virksomheder og medarbejdere i gang.
Læs mere her
Vi tilbyder en række kurser og skræddersyede virksomhedsforløb, der kan hjælpe virksomheder og medarbejdere i gang.
Læs mere her
Drømmer du om at arbejde i køkkenet på en lille café, eller håber du på at blive en del af køkkenteamet i en større virksomhed? Så har vi kurset - eller kurserne - til dig.
Vores særkende: Vi lægger vægt på at følge tidens tendenser.
Vi prioriterer økologi, bæredygtighed og brugen af lokale råvarer højt i undervisningen.
Vi prioriterer økologi, bæredygtighed og brugen af lokale råvarer højt i undervisningen.
Vi gi'r for eksempel gode tips til, hvordan du får flere grønne lækkerier ind i menuen.
Og vi har selvfølgelig helt styr på korrekt håndtering i forhold til covid-19.
Kursister fra alle verdenshjørner
Vi underviser kursister med mange forskellige baggrunde. For Jammerbugt Kommune har vi for eksempel et hold for ukrainske flygtninge, der har meget med i bagagen.
Mød en af dem her.
Mød en af dem her.
Hvor og for hvem? Du bestemmer
Skal kurset afholdes på din virksomhed eller her på skolen? Er der brug for forløb særligt tilrettelagt for din arbejdsplads? For tosprogede? Eller måske for ledige?
Vi er fleksible og mulighederne er mange - kontakt faglærer og koordinator Charlotte Vodsgaard Kragh, tlf. 96-332348, for at høre nærmere.
Almen fødevarehygiejne for tosprogede
Eksempel: Særligt forløb gav pote
"Vi har virkelig lært en masse! Vi har fed stemning i køkkenet og det er tydeligt, hvordan vi udvikler os".
Sådan lyder det fra glade kursusdeltagere på et særligt sammensat seks-ugers forløb for kontanthjælpsmodtagere. Kurset gav mange lyst til og mod på at arbejde indenfor køkkenfaget.