Toggle navigation

Montering og indretning af rammetelte

23-01-2023
Montering og indretning af rammetelte
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
5 dage Daghold Garantikursus

Kursusinformation

Kom godt i mål med teltmontageopgaven med vores 5-dages kursus

Du lærer at:
  • Koordinere hele teltmontageopgaven fra start til slut samt at sikre kvaliteten i teltmontering og -indretning i forhold til kunde og kontrakt. 
  • At afklare kontrakt og aftaler i dialog med kunden, bedømme teltplads, placering og indretning af telte med udgangspunkt i pladsfordelingsplanen samt gældende regler og forskrifter.
  • På baggrund af gældende lovgivning lærer du at instruere og igangsætte kolleger, kunder og frivillige ved opstilling og nedtagning af telte samt maskiner.
  • At instruere kunden i brug af telt og udstyr, herunder brandslukningsudstyr, flugtveje og nødbelysning.
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen er rettet mod personer, der arbejder inden for de jobområder, hvor der tilbydes AMU-uddannelser

Beskrivelse: Deltageren kan montere og indrette rammetelte på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde med udgangspunkt i godkendte pladsfordelingsplaner. Desuden kan deltagere vedligeholde rammetelte og foretage mindre samt midlertidige reparationer af rammetelte.
Deltageren kan arbejde ergonomisk hensigtsmæssigt og anvende fordelagtige arbejdsgange ved montering og indretning af rammetelte. Endelig kan deltageren bruge sikkerhedsregler inden for brand, el og gas som grundlag for montering og indretning af telte.

Fagnummer: 40583 Montering og indretning af rammetelte Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 640,00 Uden for målgruppe: DKK 4.702,00