Kursusinformation
Få styr på hygiejnen – og på dit job
OBS: I naturlig forlængelse af hygiejnekurset, kan du få fif til velsmagende mad på kurser som Smagen i centrum. Tager du også vores anretningskursus, er du for alvor klædt på til en hvilken som helst jobfunktion i hele det brede køkkenfag.
Ring og hør nærmere hos uddannelsessekretær Susan Nissen, AMU Nordjylland: 96-332229
Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig imod medarbejdere med arbejdsopgaver i institutionskøkkener i forbindelse med køkkenaktiviteter for brugergrupper på institutioner for børn, ældre, handikappede eller syge.
Beskrivelse: Deltageren kan håndtere fødevarer på forsvarlig måde ud fra kendskab om mikroorganismers forekomst og betydning for fødevaresikkerheden. Deltageren kan anvende viden om almindelige hygiejneprincipper ved tilberedning og opbevaring af mad samt opretholde god personlig hygiejne og rengøring. Deltageren har kendskab til gældende love og regler for fødevarehygiejne - såvel over som under bagatelgrænsen for fødevarevirksomheder.