Arbejdsmiljø, brandbekæmpelse og førstehjælp
Arbejdsmiljø, brandbekæmpelse og førstehjælp
Den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse, Fysisk og psykisk arbejdsmiljø, Førstehjælp og brandbekæmpelse
Byggeri
Byggeri
Kurser for dig, der arbejder inden for bygge- og anlægsbranchen med fx kloakering, rørlægning, stillads eller beton. Vi har også det lovpligtige certifikat: Vejen som arbejdsplads. BETONMAGER: Vi er den eneste udbyder af uddannelsen i Danmark!
Det grønne område - Sandmoseskolen
Det grønne område - Sandmoseskolen
Kurser for dig, der arbejder inden for den grønne branche som fx anlægsgartner, greenkeeper eller groundsman. Blomsterbinding. Havedesign. Dronebevis. Jagttegnslæreruddannelsen. Kurser inden for skov og natur. Bæredygtighed og biodiversitet. LAR-området.
Ejendomsservice
Ejendomsservice
Kurser til dig, der arbejder med drift og vedligehold af boligområder, idrætsanlæg og grønne områder. Ejendommens installationer. Energioptimering, varmestyring, El-låse og overvågning.
Elektronik og teknologi
Elektronik og teknologi
Kurser inden for montage, reparation og modifikation på HMT (hulmonterede) og SMT (overflademonterede) print. Kvalitetslodning og inspektion efter gældende standarder.
Køkken, hotel og restaurant
Køkken, hotel og restaurant
Kurser i bl.a. fødevarehygiejne, grundtilberedning, reducering af madspild, økologi og bæredygtighed. Hverdagen efter COVID-19 - vi lærer dig korrekt håndtering og anretning af mad. Få lækre tips til menuen - også hvordan du gør den mere grøn.
Organisationsudvikling
Organisationsudvikling
Kurser med fokus på bl.a. medarbejderudvikling og innovation, lean, kvalitet samt effektiviseringsværktøjer. Dørmandsuddannelsen.
Proces og automatik
Proces og automatik
Her finder du kurser inden for fx grundlæggende styring og fejlsøgning, maskinbetjening, procesautomatisering, kvalitetsstyring/-optimering.
Rengøring
Rengøring
Kurser i grundlæggende rengøringshygiejne, erhvervsrengøring, optimering af rengøringsmetoder og ergonomi i jobbet. Få den vigtige viden vedr. covid-19 og corona!
Social og sundhed
Social og sundhed
Kurserne er særligt for dig, der arbejder med omsorgsopgaver og personlig hjælp, og du kan fx lære om forflytning, ergonomi, trivsel og forebyggelse af arbejdsskader. Vi tilbyder både grundlæggende og udvidede kurser i forflytningskundskab.
Tosprogede
Tosprogede
Kurser for dig, der er tosproget. Inden for områderne: Gaffeltruck, varebil, køkken, rengøring og proces. Undervisning i dansk er en del af undervisningen.
Transport og logistik
Transport og logistik
Transportkurser i fx godstransport, farligt gods, kran, varebil, EU efteruddannelse til lastbil og bus, buskørekort, taxi, lastbilkørekort, truck, vintertjeneste, lager og logistik, befordring af bevægelseshæmmede (BAB). Aalborg, Nørresundby, Hobro, Løgstør.
6 ugers jobrettet uddannelse
6 ugers jobrettet uddannelse
Kurser for ledige. Vælg blandt kurserne på positivlisten inden for ejendomsservice, it, det grønne område, køkken, rengøring, transport og logistik eller proces og automatik.