Toggle navigation
AMU Nordjylland Totalløsning

AMU Nordjylland Totalløsning

En fordelagtig løsning for din virksomhed

AMU Nordjylland Totalløsning

Med en samarbejdsaftale i hånden til AMU Nordjyllands Totalløsning, får din virksomhed hjælp til alt det administrative arbejde, der i forbindelse med planlægning af uddannelse af dine medarbejdere.

Vores kursistadministration står for alt lige fra indkaldelse af medarbejdere til afregning af refusionsmidler – og du får gratis tilmeldingsservice til efteruddannelse!

Du kan således fortsat fokusere på virksomhedens kerneforretninger, mens vi sørger for, at medarbejderne får den nødvendige uddannelse, som er med til at sikre din virksomheds fremtidige konkurrenceevne.

Anja og Anja klarer "bøvlet" for dig

Anja_og_Anja_AMU_Nordjyllands_Totallosning

Med totalløsningen får du bl.a. hjælp til:

  • Uddannelsesplanlægning
  • Fornyelse af medarbejdernes lovpligtige certifikater og efteruddannelse
  • Kursusindkaldelse til medarbejderne
  • Søgning af VEU-godtgørelse
  • Søgning af kompetencefondsmidler

Vi har over 100 samarbejdsaftaler på vores Totalløsning

Mange virksomheder ser fordelene i at være med i AMU Nordjyllands Totalløsning.
Vi har selvfølgelig også plads til din virksomhed!
 
Se listen over virksomheder her:
AMU_Nordjylland_Totallosning_samarbejdsaftaler_-_januar_2023.pdf
Udtalelser
Jørns Rutetrafik og Jørns Busrejser
Totalløsningen giver mere tid til kerneopgaverne

- Vi er meget glade for at være med i AMU Nordjyllands totalløsning. Det kører helt automatisk, og ingen falder igennem. Vi får besked i god tid inden et certifikat udløber, og det giver os mulighed for at tænke chaufførernes uddannelse ind i vores planlægning. I forbindelse med planlægningen møder vi stor fleksibilitet fra skolens side, og vi får lagt den enkelte chaufførs kursusdage, så det passer bedst muligt ind hos os. Totalløsningen har også en økonomisk fordel – både fordi det er med i aftalen, at vi får hjælp til at søge refusion mv., og fordi vi nu kan bruge tiden mere effektivt på at løse vores kerneopgaver, fortæller Fritz Pedersen, kørselsleder hos Jørns Rutetrafik.

Ud over hjælp til kursusplanlægning får virksomheden også inspiration til hvilke andre kurser, der kunne være relevante for medarbejderne:

- Igennem samarbejdet får vi desuden indblik i de forskellige AMU-kurser, der henvender sig til vores branche, og som kunne være relevante for vores medarbejdere. Og så er vi selv med til at pege på det, vi gerne vil have. For eksempel drømmer vi lige nu om at sende vores chauffører på kursus i køre-/hviletid og manøvrering. Generelt set har vi et rigtig godt samarbejde med skolen, og vi ved, at vores chauffører har fået den bedste undervisning, når de har været på kursus hos AMU Nordjylland, fortæller Fritz Pedersen.
Vendelbo Spedition
- har stor glæde af AMU Nordjyllands Totalløsning

Vendelbo Spedition var en af de første virksomheder, der blev en del af AMU Nordjyllands totalløsningskoncept.

- Det er en stor hjælp for os i hverdagen, at vi nu ikke længere selv skal tænke på, hvornår den enkelte chauffør skal på kursus og have fornyet sine certifikater. Så snart chaufføren er oprettet i systemet, kører det bare. Vi skal ikke tænke på noget, fortæller administrerende direktør Jesper Bundgaard Madsen og fortsætter:

- Det frigiver ressourcer til, at vi kan varetage vores mange andre opgaver, fordi AMU Nordjylland håndterer hele processen lige fra kursustilmelding til hjemtagelse af diverse refusioner, og indbetaling af beløbet på vores NEM-konto.

AMU Nordjylland kontakter os, når der er mellem 3 – 5 måneder til en chaufførs certifikater eksempelvis udløber, og så finder vi i fællesskab det tidspunkt, der passer bedst ind i vores planer. Selvom vores chauffører privat bor spredt over hele Jylland, sørger AMU Nordjylland for at få chaufførerne på kursus på den skole, der ligger nærmest deres private bopæl. Vi oplever i den forbindelse en stor fleksibilitet og hensyntagen til vores behov, slutter Jesper Bundgaard.