Toggle navigation

Grøn omstilling - noget for dig?

21. marts 2023
Jes_og_Kristian

Hvad bliver fremtidens grønne kompetencer? Hvor langt er vi nået i Nordjylland, hvad kan og vil vi, og hvor er vi på vej hen?Bliv klogere på det torsdag 30. marts, hvor alle gode kræfter i Nordjylland samles til fælles temadag for at inspirere hinanden, netværke og udveksle erfaringer med den grønne omstilling.
Vi håber at se DIG til det gratis arrangement, der byder på en overflod af inspiration fra virksomheder indenfor industri-, transport-, byggeri- og biogasbranchen.

Uddannelse baner vejen
Mød også en række nordjyske uddannelsesinstitutioner. Blandt andet AMU Nordjylland, der har Grønne Spydspidser i lærerstaben ( faglærerne Jes Hankil og Karsten Kristensen, billedet) og et grønt fokus i vores kursusudbud

Hvem kan du møde?
Deltag i oplæg fra Aalborg Portland A/S, Brøndums Autoservice, FRANDSEN & SØNDERGAARD K/S, Lundsby Renewable Solutions, Mekoprint A/S, Harald Karlsens Rådgivning og Uddannelse, kompetence og kultur hos Region Nordjylland.

Hvem står bag?
AMU Nordjylland, Erhvervshus Nordjylland, EUC Nord, EUC Nordvest, HEG - Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser og TECHCOLLEGE står bag arrangementet, som er en del af innovationsprojektet CO2Vision.
 
Hvor foregår det? 
Torsdag 30. marts kl. 09-15 på TECHCOLLEGE, Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg.
Hvor tilmelder jeg mig?
Her