Toggle navigation

Medarbejdere på efteruddannelse med "Nyt nordisk køkken"

26. november 2020
DSC_7740_AM__3_fade

Se lige disse flotte sammensætninger, der løfter ”almindelige" råvarer op på gourmet-niveau.

 I to dage har vi haft særligt fokus på sæsonens nordiske råvarer i køkkenet.

Her er et hold kursister i gang - bestående af erfarne medarbejdere fra restaurationsbranchen, der er på efteruddannelse samt ledige, der gerne vil ind i branchen.

Hermed favner vi alle niveauer med vores differentierede undervisning. Og deltagerne lærer meget af hinanden.

Vi sammensætter smage, vi arbejder med farver, vi leger med tilberedningsmetoder, således at vi ender op med et nyt og bedre resultat. Vi har fokus på at minimere madspild og at holde en god økonomi .

Deltagerne bliver opkvalificerede til, der kommer god gang i branchen igen.

 

PS! Husk at du som virksomhed har mulighed for at få dine medarbejdere på efteruddannelse – med lønrefusion! ;-)