Ulla fra Silkeborg Sportscenter anbefaler rengørings-kursus

12. maj 2020

Jeg deltog i Grundlæggende rengøringshyg. COVID19 den 5. maj 2020 sammen med 3 andre kollegaer fra Silkeborg Sportscenter.

Det var et endagskursus, som omhandlede rengøring vedr. COVID 19.

Kurset var opbygget således at man fik materiale tilsendt, som fortalte noget om mikroorganismer og generel hygiejne, og så var der et tillægsmateriale som beskrev alt omkring corona-virus og hvordan man forebygger den ved god hygiejne og rengøring.

Materialet var let læseligt og meget interessant. Materialet var fint opdelt, og jeg lærte personligt en masse om mikroorganismer, som jeg ikke vidste i forvejen.

I løbet af kurset skulle man så besvare omkring 40 spørgsmål omkring Corona og almen hygiejne som skulle sendes til læreren. Langt de fleste af spørgsmålene var lette at gå til. 

Til sidst skulle vi bestå en test med Multible Choice spørgsmål. Denne test var også forholdsvis let at gå til. Man skulle svare rigtigt på 12 ud af 16 spørgsmål for at bestå og det lykkedes for alle.

Alt i alt var det et rigtigt godt kursus. Jeg var lidt skeptisk fordi det var et fjernkursus, men det lykkedes over alt forventning, og ved spørgsmål til opgaverne, tog det aldrig mere end 2-3 minutter at få svar fra Faglærer Kira Jensen.

Da jeg arbejder i et Sportscenter, skal vi være meget påpasselige med rengøringen, når vi først åbner igen, og kurset har givet mig den fornødne viden omkring håndtering af Covid-19 og hygiejnen omkring rengøringen, så vi er bedre rustet.

Jeg kan varmt anbefale dette kursus.

Ulla Frankø

Silkeborg Sportscenter

Her finder du kurset "Grundlæggende rengøringshygiejne", som Ulla Frankø har deltaget på.