Jysk køreuddannelse og AMU Nordjylland indgår samarbejdsaftale

2. januar 2019

Transportskolerne Jysk Køreuddannelsescenter og AMU Nordjylland indgår samarbejdsaftale
Formålet er at sikre markedet et stærkere tilbud på voksen- og efteruddannelse til den nordjyske transport- og logistikbranche, når Jysk Køreuddannelsescenter og AMU Nordjylland indgår en samarbejdsaftale med virkning fra årsskiftet til 2019.

Bredt kursusudbud og høj faglighed
Med samarbejdet vil Aalborg- og Himmerlandsområdet få både et bredere og dybere kursustilbud, som bl.a. indeholder kørekort til bus, lastbil, vogntog, trailer og taxi samt lovpligtig EU efteruddannelse, farligt gods, lastsikring, lager, kran og gaffeltruck. Desuden bliver fagligheden styrket i kraft af, at kapaciteten øges og flere kompetencer kan sammensættes alt efter virksomhedernes ønsker og behov, fortæller direktør Lars Jensen fra Jysk Køreuddannelsescenter.

Kvalitet i højsædet
Kvalitet er nøgleordet i det nye samarbejde, hvor vi vil være en troværdig og seriøs samarbejdspartner – der ikke går på kompromis med kvaliteten - for virksomheder og kommuner. Vi lover ikke mere end hvad vi kan holde, siger uddannelses- og markedschef Morten Lund Dam fra AMU Nordjylland.


Uddannelser fra flere adresser
Tilsammen tilbydes uddannelser til transportbranchen fra AMU Nordjylland i Aalborg og køretekniske anlæg i Nørresundby samt Jysk Køreuddannelsescenter i Løgstør og Hobro. Herudover har virksomheder naturligvis mulighed for at få gennemført uddannelser på deres egne adresser.

AMU NORDJYLLAND

Sofievej 61

9000 Aalborg

CVR: 10255384 • EAN: 5798000554382

Telefon

Mandag-torsdag: 07.45–15.20

Fredag: 07.45–15.00

+45 96 33 22 11
Vores sociale medier