Toggle navigation

Lund og Staun - om deres virksomhedsrettede forløb

lund_og_staun_hos_amu_nordjylland_720x344

Virksomhedsrettet forløb hos AMU Nordjylland skaber værdi for Lund og Staun
Lund & Staun har igennem flere år haft medarbejdere på kursus hos AMU Nordjylland, men som noget nyt havde de i efteråret 2015 samtlige medarbejdere på et særligt virksomhedstilrettet forløb – og nu er et nyt forløb i støbeskeen.

- I efteråret 2015 var vores medarbejdere på et 3 dages kursusforløb i ’Kommunikation og konflikthåndtering’ hos AMU Nordjylland. Forløbet var målrettet vores virksomhed, og alle eksempler og opgaver tog udgangspunkt i vores hverdag – det var virkelig noget, der gav noget! At det var vores egen dagligdag, der var omdrejningspunktet, gjorde, at alle kunne forholde sig til emnerne og ikke mindst se relevansen af dem, fortæller Michael Ræbild Lund, administrerende direktør i Lund & Staun A/S.

Igennem kursusforløbet blev der bl.a. sat fokus på kommunikationen internt i virksomheden, og det er noget, som kan mærkes.

- Før i tiden kunne jargonen godt være lidt hård – det kan den også stadig være, men efter forløbet er kommunikationen alligevel kommet mere i fokus. På tværs af virksomheden er der kommet en større forståelse for, at alt ikke bare er sort/hvidt. Mennesker er forskellige, og det er okay, at vi ikke tænker og agerer ens. Det er noget, som lige så stille vinder accept hos os, fortsætter Michael Ræbild Lund.

Det har været helt afgørende for Lund & Staun, at forløbet er blevet sammensat ud fra virksomhedens ønsker, og det er også denne mulighed, der gør, at de nu samarbejder med AMU Nordjylland om et nyt forløb.

- For os som virksomhed er det alfa og omega, at vores medarbejdere kan relatere undervisningen direkte til dagligdagen. Det skaber motivation, hvilket sikrer, at vi som virksomhed får det bedst mulige udbytte af at sende medarbejderne på kursus. Derfor glæder vi os også til næste forløb, hvor vi gerne vil se lidt nærmere på arbejdsmiljøet, slutter Michael Ræbild Lund.