Toggle navigation

Hanne fik et godt indblik i en helt ny branche

Hanne Jalborg er tidligere bankansat, men efter at være flyttet til Hadsund fra Sjælland søger hun nu nyt job. I den forbindelse har hun gennemført forløbet ’På vej til job i industrien’ hos AMU Nordjylland, hvor hun har fået indblik i en for hende helt ny branche.

- Det var jobcenteret, der gjorde mig opmærksom på det her forløb, og som fik mig med på holdet – og det er jeg rigtig glad for. Jeg har fået indblik i en verden, som jeg ikke kendte til før, og det har været rigtig spændende. Personligt har jeg brugt forløbet for også at se, hvad jeg rent fysisk kan holde til, da jeg har nogle helbredsmæssige udfordringer. Jeg har fået stor støtte fra både mine lærere og de andre på holdet, og da jeg var i praktik hos Mekoprint, sørgede de bl.a. for et hæve-/sænkebord til mig. Hos Mekoprint arbejdede jeg med montage af helt små elementer, og det var lidt af en udfordring for mig. Jeg kommer fra en verden, hvor jeg er vant til at bruge computer og sætte mig ind i forskellige systemer, men det her var et langt mere praktisk arbejde, som på en anden måde stillede krav til både tålmodighed og fingerfærdigheder, fortæller Hanne Jalborg.

Til andre, som overvejer at deltage i et lignende forløb, har Hanne et godt råd:
- Prøv det! Giv det en chance og være åben for at lære noget nyt. Der er plads til at spørge, og lærerene er både engagerede og tålmodige. I forhold til min videre jobsøgning så drømmer jeg om at få arbejde på et kontor, hvor jeg kan tage hensyn til min fysik. Men jeg har fået en rigtig god oplevelse med mig, og jeg er super glad for, at jeg nu har gennemført forløbet, slutter Hanne Jalborg.

img_6838__eb_499x380