Toggle navigation

Birthe Skaug Sørensen - Martin Professionals A/S

Birthe Skaug Sørensen har deltaget i et 6 ugers jobrettet uddannelsesforløb hos AMU Nordjylland – men hun måtte stoppe før tid, fordi hun blev tilbudt job.
I bagagen har jeg en lang erhvervserfaring inden for forskellige arbejdsområder. Jeg er bl.a. uddannet ernæringsassistent og har arbejdet på havet i otte måneder. Efter at have gået ledig i lidt tid har jeg nu valgt at tage et uddannelsesforløb hos AMU Nordjylland, som dels sætter fokus på tilberedningen af forskellige spændende retter, dels på selve anretningen og serveringen af dem – og det er særligt det med anretningen af retterne, som jeg har været mest glad for på kurset, idet jeg ikke har så stor erfaring med dette fra tidligere. Jeg har før været på kursus hos AMU Nordjylland, og som altid er det rigtig godt at være her. I undervisningen er der plads til alle, og selvom vi kommer med forskelligt bagage, så er underviserne gode til at skabe en fællesskabsfølelse fra starten.

Nu er jeg så i den heldige situation, at jeg er blevet tilbudt et job. Faktisk er jeg blevet tilbud to, men valget faldt på en stilling, hvor jeg skal arbejde i køkkenet hos Martin Professionals A/S i Frederikshavn. - og her kan jeg trække på mange af de ting, som jeg har lært igennem kursusforløbet hos AMU Nordjylland. Selvom det ikke er en fast stilling, så ser jeg det som en god mulighed for at få foden inden for i en spændende virksomhed. Jeg ser meget positivt på fremtiden og glæder mig til at komme godt i gang i mit nye job.

img_6521_500x333
img_6527_500x333