Toggle navigation
Teltopstiller_header

Koordinering af teltmontage

22-01-2024
Koordinering af teltmontage
Sandmosevej 486 9460 Brovst
5 dage Daghold Garantikursus

Kursusinformation

Lær at koordinere teltmontage på vores 5-dages kursus

Du lærer at:
  • Koordinere hele teltmontageopgaven fra start til slut samt at sikre kvaliteten i teltmontering og -indretning i forhold til kunde og kontrakt. 
  • At afklare kontrakt og aftaler i dialog med kunden, bedømme teltplads, placering og indretning af telte med udgangspunkt i pladsfordelingsplanen samt gældende regler og forskrifter.
  • På baggrund af gældende lovgivning lærer du at instruere og igangsætte kolleger, kunder og frivillige ved opstilling og nedtagning af telte samt maskiner.
  • Instruere kunden i brug af telt og udstyr, herunder brandslukningsudstyr, flugtveje og nødbelysning.
Info om fag
40581 - Koordinering af teltmontage

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen er rettet mod personer, der arbejder inden for de jobområder, hvor der tilbydes AMU-uddannelser

Beskrivelse: Deltageren kan koordinere teltmontageopgaven fra start til slut og sikre kvaliteten i teltmontering og -indretning i forhold til kunde og kontrakt. Deltageren kan desuden afklare kontrakt og aftaler i dialog med kunden, bedømme teltplads, placering og indretning af telte med udgangspunkt i pladsfordelingsplanen samt gældende regler og forskrifter. På baggrund af gældende lovgivning kan deltageren instruere og igangsætte kolleger, kunder og frivillige ved opstilling og nedtagning af telte samt maskiner. Endelig kan deltageren instruere kunden i brug af telt og udstyr, herunder brandslukningsudstyr, flugtveje og nødbelysning.

Fagnummer: 40581 Koordinering af teltmontage Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 670,00 Uden for målgruppe: DKK 4.901,75