Toggle navigation
elektronik_header(1)

Jobrelateret brug af styresystemer på tablet

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

iPad-kursus_2_(1)

Fik en iPad og gik i stå

”Nu skal vi være mere digitale”, erklærer du, og udstyrer dine medarbejdere med hver deres iPad. Men de har svært ved at komme i gang. Der sker ikke rigtig noget.

Det kommer der til, hvis dine ansatte får en chance.  På 2-dages kurset ”Jobrelateret brug af styresystemer (iPad)” lærer deltagerne for eksempel at dele, gemme, flytte, slette, kopiere og genfinde filer. 
De introduceres til et styresystems brugerflade og undervises i de grundlæggende apps i IOS-systemet.
OBS: Husk at kursisterne skal medbringe software-installeret iPad, oplader, Apple id, opsat mail samt koder til diverse apps.

Jens efter kursus: Det er godt nok smart

Jens Pedersen, grøn medarbejder ved Aalborg Kommunes entreprenørafdeling, har i 43 år været med til at passe og pleje kommunens grønne arealer. Normalt bruger han en gammel papirmanual fra 2016 for at se præcis, hvad han skal gøre i bestemte områder. Men det er slut nu. En ny verden har åbnet sig: 
?si=0O1Uip9_0B1j_FKW
Info om fag
20833 - Jobrelateret brug af styresystemer på tablet

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Beskrivelse: Deltageren har et grundlæggende kendskab i brug af styresystem, skærm og virtuelt tastatur på tablet/smartphone.
Deltageren kan flytte og slette apps i en oprettet mappe på hjemmeskærm.
Deltageren kan installere relevante apps på sin tablet eller smartphone.
Deltageren kan navigere rundt i relevante apps.

Fagnummer: 20833 Jobrelateret brug af styresystemer på tablet Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.402,20