Toggle navigation

Elektronik og proces

Et job i fremstillingsindustrien – er det dig? Sådan et, hvor der typisk er et produkt, du kan tage i hånden?
Det er ikke for hvem som helst. Du skal have flair for teknik, service og vedligehold. Du skal være god til at overskue hele processer, og du er ikke den, der hopper over, hvor gærdet er lavest.
 
Ansvar og selvstændighed
Faktisk må du gerne være den meget ansvarlige, selvtænkende type, der selv kan tage beslutninger og løse problemer, når de opstår. Præcis sådan som medarbejdere i den danske industri typisk opfører sig.

Eksempel: Du ser et produkt, der er ved at blive fremstillet – og det har en fejl. Farven er forkert, der mangler en komponent, eller den er gal med en lodning. Stopper du processen for at se, hvad der er gået galt? Vil det være en fornøjelse for dig at være med til at levere, servicere og vedligeholde produkter af en høj kvalitet?

Så har vi de helt rigtige uddannelser og kurser til dig. Og glæd dig en gang til: I den anden ende venter arbejdsgivere, der er klar til at tage imod dig med åbne arme.  
 
Vi er førende
AMU Nordjylland er blandt landets førende uddannelsesinstitutioner inden for elektronikområdet. Og vi har de dygtigste faglærere, der ved alt om proces og automatik. Til stor glæde for vores mange kursister og for eleverne på vores fire erhvervsuddannelser.

Kurser: