Toggle navigation
Forsideslider___Sommeranretninger

Udvidet råvarekendskab

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Få besked, når vi opretter nye hold
Er der ingen ledige pladser, eller passer datoerne dig ikke? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik

Info om fag
20843 - Udvidet råvarekendskab

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte gastronomer, der har erfaring i arbejdet med råvarer i køkkenet. For ikke-faglært anbefales det forinden at have taget basis kurser om råvarer.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for vurdering og udvælgelse af råvarer ud fra kvalitet, økologi, sæson, bæredygtighed, hvor råvaren er dyrket/opdrættet og sensoriske & madtekniske egenskaber.
At redegøre for principper ved bestilling og indkøb af råvarer samt ved beregning af forbrug for en given ret.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At foretage bestilling og indkøb af råvarer.
At beregne forbrug af råvarer for en given ret.
At tage hensyn til bæredygtighed ved variation i valget af råvarer og udvikle retter med de valgte råvarer.
At vurdere råvarers og tilberedte produkters sensoriske kvalitet.

Fagnummer: 20843 Udvidet råvarekendskab Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 642,00 Uden for målgruppe: DKK 2.366,45