Toggle navigation
Forsideslider___Sommeranretninger

Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad

22-09-2025
Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
5 dage Daghold Garantikursus
Kursusagent
Er der ingen ledige pladser? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik

Info om fag
20872 - Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad

Målgruppe: Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der arbejder i eller ønsker at arbejde i et storkøkken eller kantine.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for principperne bag en professionel opskrift og tilhørende metodebeskrivelse for en given ret.
At planlægge arbejdsopgaver i det professionelle køkken.
At forklare grundtilberedningsmetoder, råvarer og sensorik for en given ret.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At udføre arbejdsopgaver i det professionelle køkken.
At udføre grundtilberedning inden for kogning, bagning, stegning og jævne-stivnemetoder.
At tilsmage en given ret.

Fagnummer: 20872 Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.070,00 Uden for målgruppe: DKK 3.770,75