Toggle navigation

Team Support - når der skal ske noget

Brug for forandring og udvikling i din virksomhed eller organisation? Måske en grøn omstilling, der batter? Et stærkt fællesskab mod nye mål? Ledere, der får det bedste frem i sig selv og andre?

Vores erfarne gruppe af konsulenter - Team Support - er klar med skræddersyet hjælp.
 
Blade_i_forgrunden_af_skov

Vi forstår os på mennesker

Samarbejde og kommunikation. Vidensdeling fra afdeling til afdeling, fra menneske til menneske. Livskraftig LEAN-kultur. Det handler alt sammen om alt det, der foregår mellem mennesker på en arbejdsplads. 
Det kan vi hjælpe dig med. 
Måske vil du gerne ændre kulturen i din organisation. Eller bare udvikle den i den rigtige retning. 
Vi har erfaringen, og vi er klar til at undervise, hvor det giver mest mening. Måske hos dig og din virksomhed/organisation. Måske på Sandmoseskolen, AMU Nordjylland, i smukke omgivelser nær Tranum. Eller i naturskønne rammer i Hammer Bakker. 
Udgangspunktet er de konkrete udfordringer og behov hos jer. Ud fra dem skræddersyer vi det optimale udviklingsforløb for jeres medarbejdere og/eller for jeres ledelse – alt efter ønske.
Serviceassistent_trin_N_

Vigtige medarbejdere

Og bare rolig – vi ved, hvad vi gør. Vores lille konsulentgruppe har sammensat målrettede udviklingsforløb for virksomheder og institutioner indenfor kommunikation, teamtræning og organisationsudvikling i over 25 år. 

Derfor ved vi, hvor afgørende det er at involvere medarbejderne, når der skal ske større ændringer i virksomheden. Det kunne for eksempel være grøn omstilling af en produktionslinje eller hele jeres organisation, der skal omstilles med bæredygtighed for øje.
Kaffe-90_Blaa_nymfe

Bedre ledelse

Vi ved også, hvordan vi hjælper jer som ledere til at få det bedste frem i hinanden. Og vi har alle de rigtige rammer. 
For eksempel den i Hammer Bakker:       
Tag en dyb indånding. Sænk skuldrene. På med udeskoene og gør dig klar til den slags gode, dybe samtaler, man kun får, når man går der side om side. Når der helt konkret er højt til himlen, vi er langt ude i skoven (på den gode måde) og dagligdagens sædvanlige engelske buzzwords – undskyld modeord – fortrænges af ord med indhold. 
Altså rigtig samtale. Om ledelse – med andre ledere, der ved, hvad de taler om. Ligesom grav. 
_R160846

Vi baner vejen

Den helt overordnede ramme hedder Team Support – undskyld mit engelske. Men vi er faktisk en lille gruppe af erfarne konsulenter, der gerne vil understøtte dig og være de stifindere, der hjælper dig med at finde vej til den endnu bedre leder, du og din gruppe af ledere går og gemmer på. For eksempel ved hjælp af træning og øvelser. 
Det hele kan foregå i centrum af Hammer Bakker cirka 10 kilometer nord for Aalborg. 

Her råder vi over en pavillon, et område med bål, hvor vi kan tilbyde gourmetbålmad, og bjælkehytten Rytterstuen. Og lige uden for døren: Over 1000 hektar skov. 
Passer det dig bedre at lægge undervisningen hos dig og din organisation/virksomhed? Eller måske på Sandmoseskolen, AMU Nordjylland, i skøn natur ved Tranum? Så er det selvfølgelig det, vi gør.
Kaffe-112_N_

Vil du vide mere?

Kontakt Søren Himmelstrup
Projekt- og udviklingschef
sih@amunordjyllland.dk
Tlf. 9633 2339

Kurser: