DM for transportlærlinge 2019 - mød vores elever!

19. marts 2019

Vi hepper på vores dygtige transportelever, som skal repræsentere AMU Nordjylland til DM for transportlærlinge 2019!

Til DM for transportlærlinge skal eleverne repræsenterer skolen inden for hhv. lager og logistik samt godstransport, og du kan læse mere om dem hver især her, hvor de giver en kort præsentation af sig selv:

Mathias Larsen
Jeg hedder Mathias Larsen, og jeg er 22 år gammel. Jeg er i lære hos Fodercentralen Limfjorden i Støvring, og jeg skal repræsentere AMU Nordjylland ved DM for transportlærlinge 2019

Lasse Mariager
Hej, jeg hedder Lasse Mariager og er 24 år. Jeg er i gang med uddannelsen til lager- og logistikoperatør hos AMU Nordjylland og er i den forbindelse i lære hos AAG – Aalborg Gummivarefabrik, som laver forskellige løsninger inden for teknisk gummi, skum og plast til industrien. Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til DM for transportlærlinge, fordi det bliver en god oplevelse og ikke mindst en lærerig dag for alle deltagere.

Rasmus Hjort
Mit navn er Rasmus Hjort Bagger, og jeg er 22 år. Til daglig er jeg i lære som lastbilchauffør hos Kristian Rytter i Svenstrup, og jeg glæder mig til at være med til DM for Transportlærlinge 2019. Jeg er sikker på, at det nok skal blive en god og lærerig dag med mange udfordringer.

Mikkel Gasberg og Frederik Bøgil
Hej – vi er Mikkel Gasberg og Frederik Bøgil, og vi er i gang med Lager og logistikuddannelsen hos AMU Nordjylland. Som en del af vores uddannelse er vi lige nu i lære hos Drinx, i Frederikshavn, og vi glæder os til DM, fordi vi er klar på en udfordring, og fordi vi gerne vil vise, hvad vi kan.

Mathias Baisgaard

Jeg hedder Mathias Baisgaard og er 22 år gammel. Lige nu er jeg i lære som godschauffør hos Avas (Aalborg vognmandsforretning), hvor jeg kører kran – og det er super fedt! Det er mine lærere her på AMU Nordjylland, der har peget på mig i forbindelse med DM for transportlærlinge, og det er jeg super glad for. Jeg er spændt på at være med og ser det som en ære i sig selv, at de gerne vil have mig med på holdet.

Tid og sted

DM for transportlærlinge afholdes i forbindelse med Transportmessen i Herning og løber af stablen den 22. marts 2019. 

>> Læs mere på transportmessen.dk

>> Se mere på DM for transportlærlinges facebookside

AMU NORDJYLLAND

Sofievej 61

9000 Aalborg

CVR: 10255384 • EAN: 5798000554382

Telefon

Mandag-torsdag: 07.45–15.20

Fredag: 07.45–15.00

+45 96 33 22 11
Vores sociale medier