Toggle navigation

Borgmesteren hyldede skillsvindere

SkillsBorgmester8_Sebastian_haandtryk

Endnu et stort tillykke til danmarksmestre

Der var klapsalver og borgmesterhåndtryk til vinderne af DM i Skills. Her den ene af tre guldvindere fra AMU Nordjylland: Godschaufførelev Sebastian Hvass Frandsen, i lære hos K. Madsen Transport Aps.
SkillsBorgmester5Thomas_Kastrup_Larsen

Rap replik fik grinet frem

Troels Lyndgaard Pedersen, i lære hos A. Enggaard A/S, og Viktor Busch, i lære hos HP Byg A/S, vandt DM Skills for bygningsstruktører ved at bygge den bedste bro med pyloner og brodæk.
”Så kan I måske hjælpe med at bygge den tredje limfjordsforbindelse?”, jokede borgmester Thomas Kastrup-Larsen.
”Jo da, hvis lønnen er god…. hvor meget vil du give for det?”
SkillsBorgmester6

Uhyggelig fortid - god stemning

Fejringen af de nordjyske Skills-vindere foregik i byrådssalen på det gamle rådhus i Aalborg – engang brugt som retslokale. Her blev folk for eksempel dømt til hængning, kunne borgmesteren underholde med. 
Det ødelagte dog langt fra den gode stemning. Fra venstre ses fra AMU Nordjylland faglærer Thomas Skall, DM i Skills-vinder Sebastian Hvass Frandsen (i lære hos K. Madsen Transport Aps), uddannelseschef for transport og logistik Eva Bach Christiansen og uddannelsesdirektør Jens Gjødsbøl.
SkillsBorgmester4Sebastian_Hvass_Frandsen_vejgods

Sebastian i centrum

Guldvinder af DM i Skills for Vejgods Sebastian Hvass Frandsen var – som det ses - i centrum for intens, positiv opmærksomhed, da han og de øvrige guldvindere blev fejret. Her garderet af faglærer Thomas Skall og AMU Nordjyllands uddannelseschef for transport og logistik, Eva Bach Christiansen. 
Til april er Sebastian klar til igen at vise, hvad han kan. Denne gang ved DM for transportlærlinge i Vejgodstransport i Herning.
SkillsBorgmester2

Ros og skulderklap fra borgmesteren

Thomas Kastrup-Larsen, borgmester: ”Når man tør stille op, er der også risiko for at nogen vil sige: ”Det var knap så godt det der”.
Derfor synes jeg det er flot, at I har haft modet til at gøre det. Så på mine vegne som borgmester vil jeg bare gerne ønske jer kæmpestort tillykke endnu engang og håbe, at I vil gå ud offensivt og være ambassadører i forhold til jeres fag og fortælle historien om, hvor fedt det er at gå på erhvervsuddannelse, og hvor fedt det er at være en del af Skills og på den måde inspirere andre unge mennesker.
Til alle jer der har valgt at støtte op enten som virksomheder eller som uddannelsesinstitution: Tusind tak for at have lagt så mange kræfter i det. Det er virkelig noget der har været med til at sikre et godt afsæt for de her unge, stærke mennesker. Så stort tillykke. Skål." 

Vi stiller op igen næste år

AMU Nordjylland er blevet bidt af guldfeberen og planlægger at vinde igen næste år. Vil du selv gå på en uddannelse, hvor vi uddanner Danmarks bedste lærlinge, har vi stadig ledige pladser til august på bygningsstruktør og godschauffør.