Toggle navigation
Fodevarer_header_aeg_(1)

Kvalificering og validering, pharma og fødevarer

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Info om fag
49541 - Kvalificering og validering, pharma og fødevarer

Målgruppe: Uddannelsen retter sig primært mod operatører med proces- eller industrioperatøruddannelse eller personer, der har tilsvarende erfaring i pharma- eller fødevarevirksomheder.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Grundlæggende kendskab til kvalitetsstandarder, der anvendes inden for produktion af produkter inden for pharma- og fødevareindustrien.
Forståelse for begreberne validering og kvalificering samt valideringens betydning i forhold til gældende GMP regler inden for området.
Forståelse for arbejdsgangen i forbindelse med kvalificering af udstyr og processer herunder IQ, OQ, PQ, PJ, og PPQ og den efterfølgende validering, herunder ændringskontrol og ophør af produktion/produktions site.
Forståelse for valideringens flow.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
Under vejledning udføre praktiske opgaver i forbindelse med kvalificering og validering.
Udføre simple analyser, der indgår i en validerings- og kvalificeringsprocedure.

Fagnummer: 49541 Kvalificering og validering, pharma og fødevarer Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 2.080,00 Uden for målgruppe: DKK 9.353,00