Toggle navigation
Anl__gsgartner_header

Kreative støbeteknik i grønne anlæg

17-06-2024
Kreativ Støbeteknik
Sandmosevej 486 9460 Brovst
5 dage Daghold

Kursusinformation

Kreativ_st__beteknik_AMU_Nordjylland

Lidt om Makemake:

Når du først har fået MakeMake modellerbar beton i dine hænder, kan du ikke slippe det igen. Der er så mange muligheder med MakeMake, at dem, der elsker at skabe med deres hænder, vil opdage en masse nye potentialer og opleve processen med at arbejde med modellerbar beton som en ny og spændende dimension. Fornemmelsen er som at arbejde med ler, men hele processen omkring modellerbar beton er helt anderledes. Betonen skal ikke brændes, hvilket betyder, at du kan lave meget større projekter og fuldføre en eller flere ting i løbet af de 5 dage, kurset varer. Erik Heiss, skaberen af MakeMake dekorationsbeton, underviser selv på kurset, hvor du har mulighed for at skabe dine egne skulpturer, kunstigeklippe, træ og meget andet i beton. Læs mere om materialet og dets muligheder på www.makemake.dk. Der er værktøj til fri afbenyttelse på kurset.

Kursusbeskrivelse:

  1. Du får en introduktion til MakeMake, inspiration og information om de mange muligheder med Makemake.
  2. Arbejde ud fra kursistens ønsker og ideer.
  3. Grundopbygning (Værksted): Fremstilling af grundform i flamingo. Påføring af første lag Makemake.
  4. Teknikker og forme i MakeMake-verdenen.
  5. Skabe overflade (Værksted): Påføring af andet lag Makemake og arbejde med det ønskede udtryk gennem forskellige teknikker.
  6. Teori hver morgen i en time: Farve og maleteknikker, lysets betydning for farver, forskellige malerteknikker og bevidsthed om, hvordan ting ser ud.
  7. Maling (Værksted): Produkterne males og færdiggøres.
Info om fag
46848 - Kreative støbeteknik i grønne anlæg

Målgruppe: Faglærte og ufaglærte anlægsgartnere der har eller søger beskæftigelse i anlægsgartnerbranchen.

Beskrivelse: Deltagerne kan udføre gummiafstøbninger af træ og sten, samt kan afstøbe større overflader ved genbrug af samme form, ud fra kendskab til forskellige gummityper og deres anvendelse, samt forskellige støbeteknikker. Endvidere opnår deltagerne færdigheder i indfarvning af støbematerialer.

Fagnummer: 46848 Kreative støbeteknik i grønne anlæg Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.522,75